Thursday, March 12, 2009

cuti lagi la.

pelik? heh. hari ni aku balik awal. iaitu hari khamis. asal? sebab umi kata jumaat pagi bertolak pergi kenduri kahwin abang sedare. sebenarnya taktau asal aku rasa bersalah nak balik. heh. even mintak kebenaran dengan warden ke apa ke. tapi macam hati aku len macam ah. heh. apa2 pun aku dah selamat kat rumah.

***

hari ni ingat ada perjumpaan kelab. rupanya ada gotong royong sekolah. kelas kitorang kene kemas bilik APD matematik. bilik yang sama kitorg kene kemas. apa2 pun. memang clean n clear ah. he.. tibe2 cikgu fadhil umumkan. kosongkan meja dan bawak balik buku2 sekolah. pastikan meja kosong. kelas kena kemas. tibe2 dapat idea! simpan kt bilik guru ss. hehe. kami minta izin cikgu dan got it! thx teacher!

***

time belajar.. aku biasa je kot. ntah ah. tak de perasaan. heh. tapi bat agak kurang fhm. even mak aku ajar. ngehe. mean x de ah x fhm langsung. fhm. tp msti ah nak lebeyh smpi 100%. huhu. tadi belajar EA guk. mcm biasa celoteh cikgu fadhil. tak kering gusi kami bergelak ketawa. hehe. tapi an aku der problem ah yang buat aku x sdp ati.

1. aku x byr duit amal islami. aku je pomp lom byr. bole lak lupe. besala dow!
2. aku bedabat ngn cikgu bm. bukan debat ah tp aku nak tau pndpt tp cm ayt gado ah. pon aku rse besalah.
3. aku okey ak ni belajar. aku rase down oh taun ni. donno y? sob3
4. aku x phm guk asl aku cuak dan agk gugup erk? nk ckp ngn org. tp dgn ym or type kt comp. laju je. except kt umh. sbb dh bese ngn family ke? weird??

how weh? any idea tu solve this problem. give me3.

***

cuti kan nk tibe. pe korgnye pengisian. heh ayt skema jap. aku cuti diisi dgn :

1. kem xcell.
2. balik trgganu abg sedare kawen.
3. buat omwork. x byk sbb dh wut kt skola. he.
4. blek asrama. prlu msok dlm pengisian cuti guk ke?
5. release tension. heh.


***

dan nak bitau yang spm skolah ktorg meningkat 100%. tp org pling tggi x tau ah. dh tau aku btau nnt. dan juge puteri islam dpt menang johan sepanduk je kt stadium shh alam. mmg lawa sepanduk hasil tgn bukan comp2 or tempah org. sbb ade skola tu die comp. tp ni ori punya! hehe tahniah lg skali!


okey ah. takde ape ot. isi masa korang dengan berfaedah! dan jgn ah judge org tu by it's cover.
asl die cun die baik. asl die hensem die jahat. apeeelaah.. tgok dlm daa bukan lua.

p/s : tekasar mntk maaf byk2. okey :)

sekian-


rindu mereka

No comments: