Friday, March 26, 2010

sakit.

hari ni aku rajin sebab post 2 kali. tak pernah dibuat oleh aku dalam blog. ngaha pecah rekod. boleh masuk book of records :)

aku bukanlah sakit hati atau sakit badan atau sakit kaki. aku sakit tekak je. haih. bila mau sembuh? semalam umi pergi klinik tak ikut. padan muke kamu! pergi sekolah bawa sapu tangan yang comel. kat sekolah masa belajar orang terpaksa dengar lagu daripada aku. sian lah korang. nasib baik duduk belakang. UHUK3! rasanya bukan 3 kali je. dah berkali2 aku batuk. hidung sumbat. batuk dengan semangat dan kental nya bukan testing2 je. memang sakit tekak la weh. sakit tekak jiddan-jiddan. hamek kau keluar BA. rasa macam ada orang main tekak aku je. dan kata lain macam nak masukkan tangan ni dalam mulut pastu garu tekak tu. pergh.. mesti puas! tapi nak buat camana tangan aku panjang. tekak kecik. dream je la asma' uit =.='

tangan tulis : cepatlah sembuh, saya nak periksa. saya tak nak kacau orang periksa dengan lagu 'merdu' ni. kalau suara macam siti nurhalija takpe saya tak kisah. orang sekeliling pun tak kesah. kan?

2 comments:

nusaibah said...

sakit tekak pn nk ckp:P
cm btol je arab ko uh:P

asma' said...

hahahaha...senyap lah ko ngah! :P