Wednesday, April 7, 2010

muka buku.

bismillah,

okey mulai esok aku nak cuba azam baru. siapa yang ada dan jadi kawan aku dalam facebook tau apa azam tu. tak payah nak check2. nih.. aku nak cuba puasa facebook. haah! aku tiru hamizah. cop nur hamizah ye. budak hisamuddin. then, dia kata bila puasa seminggu ramai gila nak add sampai 10 orang dan banyak gila notification. lol. niat aku bukan la untuk jadi artis or wtv. cuma cuba tak nak ah leka dgn 'muka buku' nih. ye! memang melalaikan bagi aku. siap online sampai pukul 2 lebih. tak lalai ke tu??

esok, sekolah. diorang kata esok tak belajar dari pukul 9 sampai balik. hemm. apa nak buat sepanjang tu eh. hehehehe. study ke borak ke tido ke ^_^. betulkan niat ma'!! adoy blah la setan.. huu

nanti sultan nak rasmikan sekolah kitorang. sekolah agama menengah tinggi sultan hisamuddin, kg jawa. (samtsh) panjang gile oh nama sekolah dah sekarang. 'sultan' tu baru je letak. sebab sultan selangor mempertikaikan nape takde sultan kat hisamuddin tu. dan hisamuddin tu nama sultan yang dulu2. hem. baru la nak rasmi. heh

perasan tak ade perubahan kat blog ni? ye2. lagu. hohoho. lame kot tak tukar lagu. esp english song. lagu ni bez guk. hehe. lagi best, kalau lagu ni tukar ayat "i believe in Allah!" pergh. dan layout byk kali aku ubah. ikut mood lah :)

bebelan dah habis.

tangan tulis : esok pasti bosan! rancangan..rancangan..? hem

2 comments:

Ahmad Hidayat said...

sku setuju ko puasa fb tu...
sgt melalaikan...
hak3

asma' said...

hee..
ye sgt lalai!
thx