Sunday, January 16, 2011

hp baru?

comel kan tepon ni..

aku dapat gambar ni dari tumblr ini.

Balik pada tajuk entry eh. hp baru? oh taklah mana ada. berangan je kalau dapat tepon comel macam ni.

hp baru eh .. em aku ada hp baru abah beli second hand sebelum ni. hp blueberry. tapi dah rosak. cop bukan aku rosakkan tau. tapi yelah nama pun hp second hand. guna sikit dah problem. tapi still boleh guna kalau nak dengar lagu tu boleh lagi. tapi nak hantar mesej atau nak call orang tu yang payah. payah nak dapat line. huhu jadi pakai lah hp lame. nokia cikai je :) lagipon lagi mudah dan keypad tak bising. ehehehe

ceh tibe tibe cerita pasal hp plak. huhu. act boring gila ni. aish

haritu kan aku masak! waw disitu. keh3. takdelah saya ni memang pandai. tapi bab makan pandai. bab masak berat tulang sikit. aku masak simple je lauk sup ayam dengan kentang dan lobak merak. tapi lobak merah takde aku ganti dengan saderi. even menu sangat simple tapi berpenat lelah jugaklah aku cari dalam internet. HAHAH patutnya tak payah tanya bibik pun okey -.-' lagi hebat ! ;P

keputusannya : sedap jugaklah. tapi..

umi cakap kurang masin. tawar. jadi kurang sedap
ala sedap apa kan? kurang masin jee..

*taknak mengalah. tak sedap tu tak sedap jugaklah !

bosan ni. ok lah bye. nnt rjin saya msk lagi. kui3

ok bye.

jom solat !


5 comments:

+akufobia+ said...

nak rasa gakk.

Anonymous said...

waa...dh merasa bb la ko erkk...

asma' said...

bb? blueberry tau bukan blackberry. jgn silap. blueberry yg buatan malaysia pnye.

nusaibah said...

blueberry ko da rosak??
ko men cmpak2 ape..huhui..
peh3..acik mask..gle ah..
tacaye ak..hahah

asma' said...

mane ade campak lah. kan dah btau kat situ payah nak dpt line. aku pon taktau nape. dari dulu lagi mcmtu. bialah hp nokia ni pun okey :)