Sunday, January 16, 2011

macammane aku boleh kena ni??!

bismillah,

Petang yang sunyi dan redup. Tiba tiba..

hp berbunyi.

'eh sape ni? nak angkat tak kenal? no rumah? o3?'

lastly tekan butang hijau.

senyap*
hello cik Asma' ke ni?
ye, siapa ni?
saya nak tawarkan cik Asma' master psychology ni
err ye. tapi tak minat psychology. minat bidang agama.
oh yeke takpelah mcmtu dekat je dgn metro driving
eh? mane tau saya belajar kereta kat situ?
cik Asma' anda terkena panggilan HANGIT!!!
ni **** la..hahahaha

=.='

Aku dah agak dah. yela tawarkan master uh. aku baru nak ijazah. huhu

tapi aku tak marah bahkan gelak gila2 jugaklah. boleh pulak nak kenekan aku kan? haish kenapa akuuuuu?? orang lain lah wehh..haha..

lepas kejadian tu.. bila teringat je aku gelak sorang2. heh macam apa je dah -.-'

oh ni bukan 'panggilan hangit' dari hot.fm uh. jangan tersilap ye. aku ingat faizal ismail atau farah fauzana tapi bukan padahal kawan driving. ayyo!

psst : aku dah isi borang upu. padahal bulan 4 tutup. punyalah kelam kabut aku isi. pilihan pertama quran dan sunnah (usim). abah kata jauh. abah suruh balik setiap hari. teehee :]
kan ada 8 pilihan kan semua aku isi lain2. hihi

Oh! kan kawan aku tu cakap minat psychology tu. haah minat jugaklah tapi bila minta pendapat umi, umi cakap tak payah ambil. So tak kisah lah. Mungkin tak sesuai kot. emm

ok, bye

salam


7 comments:

+akufobia+ said...

negeri je pun.jauh apa nya.abahabah.(gelenggeleng.)

('',) said...

sian ko asek kene je erkk,...memg minggu kenekan ko la erkk...

asma' said...

tu mknenye abah syg lebeh :D

tu ah psal. mgu tu bukan ko je kenekan. he

nusaibah said...

hoho..
abh xde pn soh ak blik tiap mgguT_T
hurm..klau ko msk uia pn best jgk eh..
bleyh ak ikt ko blik tiap2 mggu..hahaha
tp klau ko msk uia ko de class la hr sbtu..co-curriculum
pdn muke!!hahaha

asma' said...

tapi abah kate usim jauh sgt. lagi jauh dari along ngn angah. 'mcmane nak balik?ktm kat situ ade ke?' abh ckp. >,<

Anonymous said...

ktm da je kt usim...

asma' said...

ade yeh? oh thx eh. kena belajar lagi naik ktm.