Saturday, July 7, 2012

Hai, Assalamualaikum.

Alhamdulillah, hari ni dah hari sabtu. khamis lepas baru tamatnya ALSP. Arabic languang support programme. minggu depan pulak selasa hingga khamis ada elsp pulak.

dan nak masuk minggu kedua jugakla dah menetap kat sutera indah. dan aku dapat bilik tingkat lima. penat, letih amat. huhu. tu baru aku kalau yang badan berisi sikit tu macam manalah. kesian. kalau ada lift takpa jugak kehkeh :D

dan tiba tiba harini kami sutera indah dan seluruh bandar Nilai ada masalah air pulak. Tadi ada air ni dah takde pulak. hmm

lepastu wifi susah nak dapat. tapi ni dapat la pulak. huhu. tu pun wifi dari Hotel Nilai. oh sebelah ni ada bangunan hotel nilai. tiba tiba je dapat. lepastu dapat pulak kat laptop aku je! huehue. tapi nanti kalau diorang nak guna aku bagi ;)

okeylah.

1. semoga cepatt ada air.
2. ELSP berjalan dgn lancar dan dapat cikgu yang best best :p *katanya ada singing time! woho :D*
3. dan cepatlah habis elsp aku nak balikkkkk :) hee.
4. Semoga pembaca semua sentiasa sukses! *walaupun tau blog ni tak best kehkeh*

orite :) Assalamualaikum!



2 comments:

Muslihah Razali said...

haa asma'~

ape cer sekarang? :D

asma' said...

mus :) alhamdulillah sehat je. skrg tgh cuti sem.. nanti bulan 9 baru masuk usim balik.