Thursday, June 3, 2010

anas tahir?

lawak lawak lawak.

huuu salamunalaeik. wahh

haa baca tajuk tu. aikk? sape anas tahir. kah kah kah. owh itu adik kpd faizal tahir. seryes! lawak giler! tak caye? layan~

kalo nak byk lagi boleh.. korang search kat you tube tulis anas tahir. byk video die. tapi die bkan artis, dulu je die sempat bersama kump fareast. dan dan skrg dh tak. die buat video sendirik kat youTube. best sume video die!! :D




ehe aku ltk lagu "allah knows" ni lah eh. huhu cam best dan baguih lah sikit. yang len tu gi search sendiri :)

wsalam

4 comments:

qishie said...

anas koq.haha..sempoi je mamat nih.

asma' said...

KOQ! haha.. lwk gile oh..

zida said...

terbaekk wehh. nak buat entry psal die jugak la. nnt aku credits kat ko yekk ;)

asma' said...

no prob:)