Saturday, July 31, 2010

new friend! :DD

hah?
sape yang melawat ni..? sofiya, Grad.

tau takk tu name adik aku. haha cume lain sikit heks.
sofiah bukan sofiya. dan panggil piah. hehe

btw, welcome :)

weh lupa nk ckp.
aku dah ada teman hidup baru!!!!

basikal pink : ada bakul dpn, ada tempat duduk belakang :D

angah, along ' nak naik boleh tapi korg bkn overweight? haa tak leh2 haha '

dan beli dkt kedai toysRus uh bdktn umh kuh. tau tak.. abah bawak balik basikal tu dgn mengayuh basikal. manakala kami2 plak naik kereta.

offoz kami menang! sbb smpi dlu. huhu

nseb baik dkt oh kalo dri ctuh ke andalas ? tak mungkin.

oh msti tertye2 npe tak angkut msuk kete je..? sbb dlm kete ade basikal piah. piah dh lme dh beli cume td diorg ade g prog ape tah angkut la basikal piah tu

dan piahnya basikal bukan 4 tayar tapi 2. ya! dia tak pandai naik lg. kalau 4 tayar die panadai eh 3 pon pandai. basikal lame die rosak tu beli lain. tapi katenya haritu dah pandai sikit gne tayr 2 babah ajar. siap jatuh2. bgos! jatuh lg bru pandai, tak jatuh takkan pandai. kan kan? :D

hem tapi dia tak expert lg la

naik basikal piah duduk belakang ;

acik : piah cptlah bwk basikal tu..
piah : nape..
acik : nnt boleh kita lumba basikal..
piah : nk jd mat rempit ape...


huuh =.='


p/s : smlm dah round bandar puteri berbasikal pink :D

aku tak igt pink ke merah . merah kot haha

6 comments:

akuadalahaku said...

waaaaa bes nye nak naik jugak!!!!

akuadalahaku said...

nak naik jugak!!!

asma' said...

nak naik balek ahhhhh

nusaibah said...

huhu..
nk blik mggu ni nek basikal!!
asal bkn ko yg kayuh..
smpi ati wt abh cm uh:P

asma' said...
This comment has been removed by the author.
asma' said...

babah yg nak bwk blek lah..